Route

Per vliegtuig
Zie slottimes.

Per auto
Het is niet raadzaam om per auto naar Texel af te reizen. U kunt uw auto parkeren in Den Helder. Er zijn geen speciale parkeerplaatsen ingericht in Den Helder. De verwachting is dat de wachttijden bij de veerboot Den Helder – Texel met name voor voertuigen op zaterdag kan oplopen. Voor auto’s zijn er zeer nabij het vliegveld een tweetal weilanden ingericht als parkeerplaats. Wij vragen per auto 5 EURO. Het is niet mogelijk om een parkeerplaats te reserveren. De doorstroming op de parkeerterreinen zal snel verlopen, omdat u eerst mag parkeren voordat u het entreegeld en de parkeerkaart koopt aan de kassa. Vanaf de boot volgt u de borden vliegveld / Texel Airshow via de Pontweg – Nieuwlanderweg – Postweg.

Per fiets
Vanaf de veerboot naar het vliegveld is ca. 14 km. Aan de Postweg tegenover het vliegveld is Parkeerterrein P1 ingericht als fietsenstalling. Parkeren voor fietsen is gratis.

Te voet / per bus
Vanaf de boot kunt u opstappen op de bus, die een pendeldienst onderhoudt tussen de veerhaven en het vliegveld (zonder stops). De pendelbussen van Texeltours rijden vanaf 08.00 tot en met boot 12.30 uur en weer vanaf circa 15.00/15.30 retour . Een retourtje kost slechts € 6,00 per persoon.

Voor meer info zie http://www.texeltours.nl/texel-airshow.html.


Grotere kaart weergeven

  • Facebook
  • Twitter