Blog

PERSBERICHT

Texel – 10 november 2021

De Leaseweb Texel Airshow was eerder al met een jaar uitgesteld naar 2022 door de COVID-19 crisis, maar de organisatie heeft de moeilijke beslissing genomen om de show met een extra jaar uit te stellen naar zaterdag 12 augustus 2023.

Voor een kwalitatief hoogstaande én veilige airshow heeft de organisatie een voorbereidingstijd nodig van een jaar. De wereldwijde crisis zorgt voor te veel onzekerheid, waardoor het risico te groot is dat de show last minute te maken krijgt met beperkingen zoals een gelimiteerd aantal toeschouwers. Dat is niet alleen financieel een groot risico, maar daarnaast ook een teleurstelling voor zowel luchtvaartliefhebbers als de organisatie. De airshow is namelijk bedoeld om het grote publiek te vermaken met historische luchtvaart en bekend te maken met de nieuwste ontwikkelingen op luchtvaartgebied.

Gelukkig zal hoofdsponsor Leaseweb, die sinds 2012 een trouwe partner is in het grote Texelse luchtvaartfeest, ook de airshow van 2023 gaan ondersteunen. De organisatie kijkt er nu al naar uit om samen met Leaseweb, de andere partners en de vele vrijwilligers weer een prachtige airshow neer te zetten voor jong en oud in 2023.

Tot die tijd bent u altijd van harte welkom op Texel International Airport om te genieten van de luchtvaart én Texel.

  • Facebook
  • Twitter