Blog

Tribune tickets!

We hebben nog prachtige zitplaatsen op onze tribune in de (voor)verkoop! De tribune staat vlak bij de start- en landingsbaan en zeer nabij de tribune zijn diverse catering stands. Wilt u verzekerd zijn van prachtig uitzicht op de mooiste airshow van Nederland? Koop dan snel uw ticket in de webshop voor de Leasweb Texel Airshow van zaterdag 4 augustus. Ga snel naar TICKETS

Ook de tickets voor volwassenen en kinderen zijn in de voorverkoop. Deze zijn goedkoper dan aan de kassa, dus profiteer snel! Tevens kunt u sneller het terrein op en hoeft u niet in de rij te wachten bij de kassa’s.

Het publieksterrein is vanaf 08.00 uur geopend. In de ochtend kunt u genieten van circa 170 binnenkomende vliegtuigen. Tevens is er een gezellige airfair met luchtvaartgerelateerde stands. De Koninklijke Luchtmacht is aanwezig met de Roadshow en een static F-16, zijn er diverse bedrijven met fraaie vliegtuigen zoals Adventure Flights, AIS Flight Academy, Wings over Holland met een splinternieuwe Diamond DA 62 en Pipistrel met een elektrisch vliegtuig. Voor de jongste jeugd zorgt het Flying Circus van Hans Nordsiek voor het nodige vermaak en is er een springkussen en een draaimolen. De vliegdemonstraties beginnen vanaf 12.30 en eindigen om circa 17.00 uur.

Tribune tickets voor € 45,00.

  • Facebook
  • Twitter