Blog

PERSBERICHT 4 maart 2010

Na uitvoerig overleg heeft de organisatie van de Texel Airshow de beslissing genomen de show één jaar uit te stellen. Afgezien van de huidige economische situatie is de hoofdreden de tijdelijke sluiting van Luchthaven Den Helder/ Vliegkamp de Kooy.

Onlangs is definitief komen vast te staan dat, vanwege een grootscheepse renovatie van de landingsbaan, Den Helder drie maanden lang gesloten is voor vleugelvliegtuigen. Deze werkzaamheden vallen samen met de geplande Texel Airshow van 31 juli 2010. Het gebruik van de Luchthaven Den Helder is cruciaal vanwege de functie als uitwijkhaven ten tijde van calamiteiten. Aangezien de organisatie geen concessies doet ten aanzien van de veiligheid is deze beslissing de enige juiste.

Aansluitend is de beslissing genomen de Texel Airshow op 30 juli 2011 te laten plaats vinden. De organisatie hoopt op begrip van deze moeilijke beslissing bij alle mensen die naar het evenement hebben uitgekeken. Vanaf heden wordt direct enthousiast gestart met de voorbereidingen voor de show in 2011. Voor verdere informatie kunt u terecht op www.texelairshow.nl of neem contact op met Ed of Mike de Bruijn op 0222-311267.

  • Facebook
  • Twitter