Blog

Persbericht

Texel – 20 augustus 2020.

Normaal gesproken zou de volgende airshow op Texel plaatsvinden in de zomer van 2021, maar door de COVID-19 crisis ziet de organisatie zich genoodzaakt om de show uit te stellen met een extra jaar naar 2022.

Voor een kwalitatief hoogstaande én veilige airshow heeft de organisatie een voorbereidingstijd nodig van een jaar. De wereldwijde crisis zorgt voor te veel onzekerheid, waardoor het risico te groot is dat de show last minute niet door kan gaan of met een gelimiteerd aantal toeschouwers. Daarnaast kost een airshow veel geld en gezien de huidige omstandigheden zal het een uitdaging zijn om voldoende sponsors te vinden. Ondanks de toezegging van hoofdsponsor Leaseweb, die sinds 2012 een trouwe partner is in het grote Texelse luchtvaartfeest, om ook de airshow van 2022 te ondersteunen.

Met de diverse betrokkenen is reeds zaterdag 6 augustus 2022 vastgelegd voor de Leaseweb Texel Airshow 2022. De organisatie kijkt er nu al naar uit om samen met Leaseweb, de andere partners en de vele vrijwilligers weer een prachtige airshow neer te zetten voor jong en oud in 2022.

Tot die tijd bent u altijd van harte welkom op Texel International Airport om te genieten van de luchtvaart en Texel.

  • Facebook
  • Twitter